Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

2017. február 28.

Cserélje le MOST kompetitív eszközét a Barracuda bármely Email Security Gateway vagy Web Security Gateway megoldására! Cserébe egyedülálló, 30%-os áttérési kedvezményt kínálunk minden vásárlónk részére!

2017. február 08.

Ezúton értesítjük Partnereinket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent "Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez" című (KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 kódszámú) felhívás módosult.

2017. január 09.

Sok szeretettel meghívjuk a Nádor Rendszerház szervezésében zajló ASP üzleti reggelire, ahol szakértőink teljeskörű tájékoztatással és szaktanácsadással várják a résztvevőket!

2016. november 29.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a hét éve működő MagyarBrands program, amely magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz, 2016-ban elismeréssel tüntette ki a Nádor Renszerházat Kiváló Üzleti Márka kategóriában!

2016. november 28.

Örömmel értesítjük Partnereinket, hogy a Nádor Rendszerház négy újabb szerződést kötött a Központi Közbeszerzési Főigazgatósággal "Nyomatelőállító eszközök szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése" tárgyban.