Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

2017. július 31.

Örömmel értesítjük Partnereinket, hogy a Nádor Rendszerház 2 újabb szerződést kötött a Központi Közbeszerzési Főigazgatósággal "Kliens oldali informatikai eszközök beszerzése" tárgyban.

2017. július 18.

Az adatközponti infrastruktúra kiépítése, a különböző komponensek összeválogatása egyre komplexebb, nagy hibakockázatú és időigényes feladat. Alaposan ismerni kell minden összetevőt és kölcsönhatásaikat, amely számos kockázatot hordoz magában. Azonban nem kell, hogy ez így legyen!

2017. május 09.

Ismét elérkezett az idő, hogy az elmúlt időszak biztonsági eseményeit, tapasztalatait megosszuk Önökkel és megkezdjük a felkészülést az előttünk álló időszak IT biztonsági kihívásaira.
Ezért ezúton meghívjuk Önt, az immár hagyománnyá vált IT Biztonsági szakmai napunkra.

2017. április 21.

A Hytera Mobilfunk 2017-ben Szófiában tartotta hagyománnyá vált kereskedelmi konferenciáját.
Az eseményen a Hytera számos európai partnere vett részt, hogy első kézből értesüljön a legújabb fejlesztésekről, megoldásokról és együtt értékeljék az elmúlt időszakot.

2017. február 28.

Cserélje le MOST kompetitív eszközét a Barracuda bármely Email Security Gateway vagy Web Security Gateway megoldására! Cserébe egyedülálló, 30%-os áttérési kedvezményt kínálunk minden vásárlónk részére!