Search
Generic filters

Gyengeáram

Gyengeáram portfóliónk nagyobb volumenű gyengeáramú rendszerek tervezését, kivitelezését, karbantartását célozza meg.  Legyen szó akár strukturált hálózatról, különböző biztonságtechnikai- vagy felügyeleti rendszerről, megoldásaink a legmodernebb technológiákat ötvözik a biztonsággal és koncepcionális ötletekkel.

A megbízható gyengeáramú infrastruktúra kialakítása elengedhetetlen feltétele minden rendszer stabil működésének. Az alapinfrastruktúra része a  strukturált kábelezés, a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok és a szünetmentes tápellátás.

A biztonságtechnika első védelmi vonalát a mechanikai védelmi eszközök képviselik: sorompók, többféle kivitelű beléptető kapuk, parkolásgátló megoldások.

A beléptetőrendszerek feladata a személyek és járművek mozgásának nyomon követése és szabályozása, akár kiegészítő korlátozó megoldásokkal is.

A kamerás megfigyelőrendszerek fő feladata a vagyonvédelem mellett a személyek követése és kiszűrése, valamint jogszabály sértések bizonyító erejű dokumentálása.

A behatolásjelző (riasztó) rendszerek a kezdetektől jelen vannak biztonságtechnikában. Alkalmazási területük a magánlakásoktól a legnagyobb objektumokig terjed.

A tűzjelzőrendszerek a vagyonvédelem régóta meglevő és használt komponensei. Létesítésük korábban jogszabályi kötelezettség, de ma már egyre gyakrabban tulajdonosi döntés alapján történik.

Az elmúlt években átadott új létesítmények felügyeleti vagy üzemeltető helységei tele vannak pakolva számítógépekkel és monitorokkal. A legtöbb esetben minden biztonsági és gépészeti alrendszernek saját felügyeleti alkalmazása és számítógépe van.