Search
Generic filters

„Nálunk a Vevő a Király!"

Tradicionális, ügyfélközpontú üzleti szemlélet, kreatív, proaktív és innovatív hozzáállás

Cégünk informatikával és rendszer integrációval foglalkozó vállalkozás, melynek portfóliója magába foglalja az IT biztonság, távközlés, vonalkódtechnika és RFID valamint a gyengeáram területeit.

A kezdetek

1991-ben magyar mérnökök és informatikai szakemberek alapították meg a Nádort.

Céljuk az volt, hogy a hazai rendszerintegrátorok piacán olyan megoldásokat nyújtsanak, amelyek  megfelelnek a mindenkori technikai és a technológiai átalakulásnak, a szükséges komplexitásnak és tökéletesen lefedik az ügyféligényeket.

Értékeink

Az elmúlt 30 évben megszámlálhatatlan, kiválóan működő IT rendszert valósítottunk meg a versenyszférában és a közbeszerzés keretein belül.

Alapvetően informatikai, telekommunikációs, biztonságtechnikai, vonalkód és RFID megoldások forgalmazásával, integrációjával és szervizelésével foglalkozunk. Több ismert világmárka hazai disztribútora vagyunk.

Fontosnak tartjuk, hogy

  • üzletágaink elismert gyártók eszközeivel és támogatásával dolgozzanak
  • naprakész szakmai és termék ismerettel rendelkezzünk
  • széles termékpalettánkkal és országos szervizhálózatunkkal biztosítsuk ügyfeleink számára a legjobb IT eszközöket, alkalmazásokat – bármilyen szervezet igényeit kell is kiszolgálni
  • minden esetben szem előtt tartsuk az ügyfeleink igényeihez való rugalmas alkalmazkodást, ezzel együtt pedig az egyedi konstrukciók kialakítását.

Közösség és iránymutatás

Élvezzük a munkánkat, a közösségünket, folyamatosan keressük a kihívásokat, az innovatív megoldásokat és a fejlődési lehetőséget magunkért, a vállalkozás sikeréért és ügyfeleink elégedettségéért.

Ahogy minőségpolitikánkban is deklaráltuk, elkötelezettek vagyunk üzleti folyamataink hatékonyságának növelése, ügyfeleink elégedettsége és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatások biztosítása mellett.

Ennek megvalósításához bevezettük az ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszert, az ISO/IEC 27001: 2013 információbiztonsági irányítási rendszert, illetve az ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszert, valamint évről-évre sikeresen megszerezzük a NATO Minősített Beszállító címet is. 

Megbízhatóság, stabilitás

Munkánk eredményességét folyamatosan visszatérő és bővülő ügyfélkörünk igazolja és számos visszacsatolást, elismerést kapunk a szakmától is.

A Budapest Business Journal 2023-as rangsora szerint cégünk továbbra is megőrizte 10. helyét a rendszerintegrátorok kategóriában.

64 munkatárssal, 1,2 Mrd forint saját tőkével és több mint 7,1 Mrd forint nettó forgalommal (2023.év) stabil szereplői vagyunk a hazai rendszerintegrátor szektornak.

0 Mrd
Nettó éves árbevétel
0
Dolgozók száma
0
Partnerek száma
0 M
Nettó éves árbevétel
0
Dolgozók száma
0
Partnerek száma