Search
Generic filters

Vonalkód és RFID

Teljes vállalati üzleti és informatikai folyamatot szem előtt tartó, az igényekhez optimálisan, a legjobb ár-érték aránnyal igazodó vonalkódos és RFID megoldásaink stabil és  megbízható támogatást jelentenek azon vállalatok és szervezetek számára (méretüktől függetlenül), akik a jelöléstechnológia segítségével kívánják üzleti hatékonyságukat, munkafolyamataik minőségét javítani.

 

Ennek megvalósítására méltán elismert gyártók (Zebra, Datalogic, Honeywell, Cognex) termékeivel és az üzleti folyamatok teljes automatizálását biztosító egyedi szoftverekkel dolgozunk.

Szolgáltatási portfóliónkat a tanácsadáson, tervezésen, kivitelezésen és integráción túl mindenre kiterjedő support és szerviz szolgáltatással építettük fel a hatékony vonalkódos és RFID rendszerek megvalósításáért.

Konzultáció, tanácsadás, rendszerfelmérés, tervezés és integráció, egyedi szoftverfejlesztés, karbantartás, üzemeltetés, rendszerfelügyelet, szerviz

Olvasó modullal ellátott okos eszközök, online és/vagy offline adatgyűjtésre is képesek, gyorsak, pontosak, minimalizálják a felhasználói tévedés lehetőségét. Felépítésük, kialakításuk, fizikai tulajdonságaik kielégítik a legkülönbözőbb igényeket.

Vonalkódolvasók széles palettáját kínáljuk a felhasználási területtől függően kisebb kereskedelmi egységektől a multinacionális cégek gyártósoráig.

Kimondottan ipari környezetre tervezett, gyártósorokhoz könnyedén illeszthető a felhasználói igényekhez megfelelő módon skálázható eszközök
A terepi munkához teljes mértékben alkalmazkodó masszív, megbízható eszközök, hosszú üzemidővel, szükség esetén a legzordabb környezetben is helytállnak. Ideálisak adatátvitelre, rögzítésre és feldolgozásra.
Megbízható, robosztus vonalkódnyomtatóink egyszerű beállíthatósággal, minőségi felépítéssel, teljesítménynövelő tulajdonságokkal segítik a vonalkód nyomtatás minden területét legyen az kód, címke, kártya vagy karszalag.
Az egészségügyi technológiai megoldások segítenek az egészségügyi intézményeknek magasabb szintű betegellátást biztosítani azáltal, hogy valós időben összekapcsolják őket a szükséges betegadatokkal, orvosokkal és szolgáltatókkal.
A nyomtatási minőség, nem csak a nyomtató minőségén múlik. Kínálatunkban megtalálhatóak a kiváló minőségű címkék, festékszalagok, kártyák és karszalagok, amely biztosítják, hogy a kapott nyomat kellően tartós és ellenálló legyen.
RFID rendszerek és eszközök. Kézi és fix olvasók, nyomtatók, tagek és egyedi fejlesztésű szoftverek egyaránt megtalálhatóak portfóliónkban.
Kiépített rendszereink létjogosultságát partnereink generálják, hiszen számos sikeres tervezés és komplex kivitelezés áll mögöttünk a gyártás, logisztika, raktár folyamatok automatizálásának és biztonságának terén.