Search
Generic filters

Megjelent a hazai cégek TOP listája

A Budapest Business Journal 2023/2024 Listák Könyve alapján cégünk benne van a hazai rendszerintegrátorok kategória TOP10 listájában.   Vállalkozásunk immár 30 éve prosperál az IT piacon, követve a világ és a hazai szakmai trendeket. Volt tehát bőven időnk arra, hogy megtanuljuk: a változásokhoz legjobban alkalmazkodó és leggyorsabban reagáló vállalkozás tudja elérni az ügyfelek bizalmát. Szolgáltatásainkat… Megjelent a hazai cégek TOP listája olvasásának folytatása

NIS2 kisokos

Majdnem minden amit a NIS2 EU direktíváról és annak 2024-es bevezetéséről tudnia kell. Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Heimdal biztonságos üzemeltetés

Tesztelje most 3 hónapig ingyen, kötelezettség nélkül! A telepítést és a vonatkozó támogatást is díjmentesen biztosítjuk.

Lenovo 360 Platinum Partner minősítés

Platinum Partner Lenovo 360

Megőriztük Lenovo Platinum Partner státuszunkat!

Artisjus díjak változnak

Tájékoztatás a 2023-tól változó Artisjus szerződések árairól.

Adni jó!

Cégünk, 2022 év végén a gyermekek nevelését és oktatását ellátó, segítő intézmények munkájának támogatását tűzte ki karitatív céljául.

TISAX® minősítés az autóipar IT biztonságáért

Az autóiparban, a TISAX minősítés megszerzése egyre szélesebb körben válik előírássá és egyértelmű versenyelőnyt jelent a minősített szállítók részére.

Nyitvatartás

Ezúton értesítjük Partnereinket, hogy 2022.10.15-én (szombaton) zárva vagyunk!

IT Biztonsági Szakmai Nap 2022

2022-ben ismét megnyitjuk IT Biztonság Szakmai Napunk kapuit. Fókuszban az adatvédelmi és adatbiztonsági esettanulmányok, kibervédelem, leggyakoribb támadások, védelmi mechanizmusok.

DELL üzleti megoldások

Válassza Ön is a DELL világszerte ismert és bizonyított üzleti megoldásait rövid szállítási határidővel, kiváló és megbízható technológiákkal, kényelmi szolgáltatásokkal a stabil üzletmenetért.