Search
Generic filters

Ipari Szakmai Nap 2024.

Hagyományos ipari szakmai napunk az iparvállalatok gyártási stratégiájának hatékonyságnövelő lehetőségeire fókuszál. Olyan megoldásokat/szolgáltatásokat ajánlunk, amelyek a jelenlegi eszközpark minél magasabb szintű kihasználtságát teszik lehetővé, ezáltal is csökkentve a szükséges beruházások mértékét, biztosítva a költséghatékonyságot.   Miben más a Nádor Szakmai napja, mint a hasonló témájú rendezvények?   Nem a levegőbe beszélünk! Kizárólag már integrált és… Ipari Szakmai Nap 2024. olvasásának folytatása

Megjelent a hazai cégek TOP listája

A Budapest Business Journal 2023/2024 Listák Könyve alapján cégünk benne van a hazai rendszerintegrátorok kategória TOP10 listájában.   Vállalkozásunk immár 30 éve prosperál az IT piacon, követve a világ és a hazai szakmai trendeket. Volt tehát bőven időnk arra, hogy megtanuljuk: a változásokhoz legjobban alkalmazkodó és leggyorsabban reagáló vállalkozás tudja elérni az ügyfelek bizalmát. Szolgáltatásainkat… Megjelent a hazai cégek TOP listája olvasásának folytatása

NIS2 kisokos

Majdnem minden amit a NIS2 EU direktíváról és annak 2024-es bevezetéséről tudnia kell. Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Heimdal biztonságos üzemeltetés

Tesztelje most 3 hónapig ingyen, kötelezettség nélkül! A telepítést és a vonatkozó támogatást is díjmentesen biztosítjuk.

Lenovo 360 Platinum Partner minősítés

Platinum Partner Lenovo 360

Megőriztük Lenovo Platinum Partner státuszunkat!

Artisjus díjak változnak

Tájékoztatás a 2023-tól változó Artisjus szerződések árairól.

Adni jó!

Cégünk, 2022 év végén a gyermekek nevelését és oktatását ellátó, segítő intézmények munkájának támogatását tűzte ki karitatív céljául.

TISAX® minősítés az autóipar IT biztonságáért

Az autóiparban, a TISAX minősítés megszerzése egyre szélesebb körben válik előírássá és egyértelmű versenyelőnyt jelent a minősített szállítók részére.

Nyitvatartás

Ezúton értesítjük Partnereinket, hogy 2022.10.15-én (szombaton) zárva vagyunk!

IT Biztonsági Szakmai Nap 2022

2022-ben ismét megnyitjuk IT Biztonság Szakmai Napunk kapuit. Fókuszban az adatvédelmi és adatbiztonsági esettanulmányok, kibervédelem, leggyakoribb támadások, védelmi mechanizmusok.