Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Elindult IT Biztonságtudatosság II. tanfolyamunk

Örömmel értesítjük, hogy elkészült IT Biztonságtudatossági tanfolyamunk II. része, melyet visszatérő partnereink 2016. december 31-ig történő megrendelés esetén kedvezményes áron érhetnek el elektronikus oktatási rendszerünkön keresztül!

 

A 2013. évi L. törvény (41/2015. (VII.15) BM) végrehajtási rendeletének 3.1.7. Tudatosság és Képzés pontja meghatározza, hogy az érintett szervezetek dolgozóikat tájékoztassák az alapvető biztonsági követelményekről és felkészítsék a lehetséges belső fenyegetések felismerésére. A képzést belépéskor, valamint az ismeretek felfrissítése és az újabb támadási technikákra/fenyegetésekre való felkészülés érdekében rendszeresen (évente) meg kell tartani.

Mit nyújt az IT Biztonságtudatosság II. kurzus?

A kurzus célja nem a törvény és végrehajtási rendeletének lexikális jellegű közlése és számonkérése, hanem a Hivatal biztonságos működéséhez szükséges viselkedési, tevékenységi formák elsajátítása, a folyamatosan megújuló veszélyek felismerése és a veszély elhárítására való lépések alkalmazása.

A II. évfolyam tananyaga tematikusan kapcsolódik az I. évfolyam alapozó témaköreihez, folyamatosan építve a felhasználók biztonságra való törekvését és a megszerzett tudás elmélyítését.


Az IT Biztonságtudatosság II. képzés során egyebek mellett az alábbi témák kerülnek előtérbe, melyeket a hétköznapi életből vett példák segítségével dolgozhatnak fel a résztvevők:

  • Visszatekintés az Információbiztonsági alapozó képzés anyagára
  • Vírusok és egyéb kártevők felismerése, védekezés ellenük - gyakorlati példákkal
  • Zsaroló vírusok elleni védekezés
  • Hordozható eszközök és a rájuk leselkedő veszélyek
  • Internethasználat

Tegye gördülékenyebbé és költséghatékonyabbá az oktatást e-learning rendszerünkkel!

A már korábban megismert e-learning keretrendszer, szabadságot és rugalmasságot biztosít felhasználói számára a tanulás üteme, időbeosztása és helye tekintetében, a munkáltató pedig értékes időt és költséget takarít meg azáltal, hogy nem kell minden munkatárs számára egyszerre (vagy több ütemben) tantermi oktatást tartani.


Ne késlekedjen, tudja biztonságban rendszerét, ügyeljen a megfelelőségre!