Search
Generic filters

Szolgáltatások

Konzultáció és tanácsadás

Célunk minden esetben a személyre szabott, minden igényt lefedő jelöléstechnikai rendszer kialakítása.

Fókuszunkban a felmerült problémákra, hiányosságokra hosszútávon megoldást nyújtó vonalkódos vagy RFID rendszer kialakítása áll.

Legyen szó akár meglévő rendszer korszerűsítéséről, akár új rendszer bevezetéséről forduljon hozzánk bizalommal.

Rendszerfelmérés, rendszerterv

Minden részletre kiterjedő rendszerterv hiányában lehetetlen a jelöléstechnikai megoldásokat a mindennapi munkafolyamatok szerves részévé tenni és biztosítani a zavartalan termelékenységet.

Nem elég elhatározni, hogy bevezetjük, felújítjuk, bővítjük vonalkódos vagy RFID rendszerünket.

Aktuális igényeket kiszolgáló, a változásokhoz megbízhatóan alkalmazkodó, költséghatékony rendszer kialakításához szakértői tervezés szükséges.

Jelöléstechnikai rendszerek integrációja

Az általunk kínált jelöléstechnikai megoldások könnyen beépíthetők.

Tartalmaznak minden funkciót, melyre szükség lehet a legegyszerűbb raktári folyamatoktól kezdve a gyártás nyomon követés/gyártástervezésen át, a legkülönbözőbb logisztikai és minőség ellenőrzési folyamatokig.

Minden esetben hozzáigazítjuk a vállalatirányítási- és pénzügyi rendszerekhez valamint könyvelési folyamatokhoz a legoptimálisabb és az alkalmazottak számára legkevésbé megterhelő módon kivitelezve.

Vezetékes strukturált hálózat

A megbízható gyengeáramú infrastruktúra kialakítása elengedhetetlen feltétele minden rendszer stabil működésének. A jelöléstechnikai alapinfrastruktúra részét is a strukturált kábelezés, a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok képezik, valamint a szünetmentes tápellátás kialakítása.

Gyári szoftverek és egyedi jelöléstechnikai szoftverfejlesztés

Szoftvereink biztosítják, hogy

  • bármilyen, meglévő ERP rendszerhez kapcsolódva egyszerűbb, hatékonyabb, gyorsabb és ellenőrizhetőbb napi folyamatokat érjünk el
  • elkerülhetővé váljon a készletek felhalmozódásából és az emberi mulasztásból keletkező károk, többletköltségek

– legyen az logisztikai, gyártáskövetési, raktár készletkezelési vagy terítőgyűjtős alkalmazás.

RFID rendszerek tervezése és kivitelezése

Az RFID (rádiófrekvenciás azonosítás) olyan automatikus jelöléstechnikai rendszer mellyel kiegészíthetők, párhuzamosan működtethetők vagy kiválthatók a vonalkód rendszerek – megvalósítva a rálátás nélküli azonosítást.

Az RFID rendszerek tervezésekor

  • a meglévő azonosítási rendszer, annak hatékonysága, valamint a rendelkezésre álló infrastruktúra vizsgálatából indulunk ki.
  • javaslatokat, alternatívákat dolgozunk ki a rendszer kivitelezésére, kiemelten vizsgálva és megadva a várható megtérülési időt, valamint az üzleti haszon mértékét.
  • szem előtt tartjuk a később felmerülő bővítési, fejlesztési terveket, lehetőségeket.
  • kiemelten kezeljük az RFID rendszer stabil működéséhez szükséges – ugyanakkor helyi viszonyokhoz igazodó – hálózati lefedettséget, informatikai vagy hálózati problémákat.
  • egy kézben összpontosítjuk a rendszer teljes kivitelezését, üzemeltetését és karbantartását.

Bérnyomtatás, folyamatos raktárkészlet biztosítás

Hozott és általunk tervezett címkék esetén is lehetőséget nyújtunk nagy mennyiség tárolásra kellékanyag raktárunkban. Ezáltal gyorsan és rugalmasan igazodunk ügyfeleink elvárásaihoz, garantáljuk a rövid átfutási időt és a gyors telephelyre szállítást az ország egész területén és külföldön egyaránt.

Karbantartás és üzemeltetés, hálózatfelügyelet

Vezetékes és vezeték nélküli hálózati technológiák kiszolgálása hálózati PC vagy hálózatba kapcsolt vezeték nélküli eszközök használatával.

Elvégezzük az eseti javításokat, karbantartásokat, illetve karbantartási és készenléti szerződések formájában biztosítjuk az eszközök folyamatos és üzembiztos működését.

Munkánkat a Zebra Technologies magas szintű hibafelismerő rendszere támogatja.

Szerviz

A Zebra hivatalos szerviz partnereként országos lefedettségű szervizhálózattal, garancia időn belül és túl vállaljuk vonalkódtechnikai eszközök (nyomtatók, mobil adatgyűjtők és szkennerek) szervizelését gyári alkatrészekkel, igény esetén csere nyomtató biztosításával.