Search
Generic filters

RFID termékek

A Zebra innovatív RFID termékportfóliója tökéletes megoldás eszközök, emberek, tranzakciók azonosítására, nyomon követésére és kezelésére.  Cél a termelékenység, hatékonyság és a kiszámíthatóság!

Minden vállalkozás számára fontos az adataik rögzítése és kezelése az üzleti tevékenység bármely pontján, továbbá műveleteik felgyorsítása és valós idejű leltár vezetése.   

A fejlett RFID-rádió technológia gyors olvasást, nagy olvasási távolságot, magas pontosságot biztosít még sűrű rádiófrekvenciás környezetben és szélsőséges körülmények között is.

A mi hozzáadott értékünket a megoldásokban, egyedi szoftverek fejlesztésében, szakmai tudásunkkal, tapasztalatunkkal és kiemelkedő gyártói kapcsolatunkkal közvetítjük partnereink felé.

Akár meglévő rendszer korszerűsítése vagy új rendszer kialakítása van a fókuszban, a kezdetektől támogatjuk a rendszertervezést, telepítést, konfigurálást.

Mi több, az integráció után sem engedjük el ügyfeleink kezét. Folyamatos fejlesztésekkel és finomhangolással segítjük fenntartani a rendszer hatékonyságát. 

 

Technológiai hatékonyságának köszönhetően számos területen használható sikerrel az RFID technológia:

  • Szállítmányozás és logisztika
  • Gyártás
  • Egészségügy
  • Kiskereskedelem és vendéglátás
  • Raktározás
  • Irányítás

Fix olvasók

Maximális láthatóság, még több betekintés! Tegye láthatóvá az összes megcímkézett eszköz pontos helyét, a mozgásban lévőkét is.

Kézi olvasók és szkennerek

Nyomon követés és leltár valós időben. Keskeny, ergonomikus eszközök, kényelmes, gyors, RFID olvasási teljesítményt.

Nyomtatók

Széles választék, pontos és skálázható RFID kódolás címkéken, tageken, kártyákon,  – ahol és amikor szüksége van rá.

Antennák

Egyedi igényekre szabott szoftverfejlesztés azonosításhoz, követéshez és folyamatvezérléshez.

Kellékanyagok

Kellékanyag portfóliónk minden területre, akár egyedi igényekre is kínál RFID kellékanyagot – hogy az megfeleljen az adott alkalmazás követelményeinek.

Szoftverek

Egyedi igényekre szabott szoftverfejlesztés azonosításhoz, követéshez és folyamatvezérléshez.