Search
Generic filters

Szolgáltatások

Távközlési rendszerek tervezése, kivitelezése

A távközlési rendszerek szállításában szerzett három évtizedes tapasztalatunk, szakmai kompetenciánk, stabil gyártói háttértámogatásunk és megbízható, kiforrott technológia biztosítja, hogy szolgáltatásaink és a csoport kommunikációt, valamint bevetés-irányítási tevékenységet támogató, nagy igénybevételnek ellenálló, ipari kivitelű URH berendezéseink számos felhasználási területen megállják helyüket.


Az Ön munkáját ingyenes tanácsadással, helyszínek műszaki bejárásával, összeköttetések tesztelésével, a végleges rendszer kiépítésével, üzemeltetésével segítjük.  Vállaljuk rádiós rendszerek, engedélyköteles mikrohullámú rendszerek rendszertechnikai tervezését, valamint a szükséges rádióengedélyek beszerzését, azok megújítását vagy módosítását.

URH rádiók alkalomszerű bérbeadása

Rendezvények lebonyolítása, valamint különböző helyszínek biztosítása kapcsán nagy segítséget jelenthetnek a rádiók, illetve a működést biztosító infrastruktúra. A szervezők többsége azonban csak néhány órát vagy napot használja ezeket az eszközöket, ezért sokkal költséghatékonyabb megoldás az eszközök bérlése, mint megvásárlása.

 

Cégünk az igényeknek megfelelő minőségű és mennyiségű készülékek és tartozékok bérbeadásával segíti a vállalkozások munkáját, átvállalva a szükséges hatósági engedélyek ügyintézését is.

Szerviz szolgáltatások

Országos szervizhálózatunk az alábbi szolgáltatásokat kínálja:

  • Rádió-, és mikrohullámú rendszerek javítása, átalánydíjas karbantartása, üzemeltetése, akár 24/7 rendelkezésre állással
  • Hytera, Icom és Motorola URH professzionális és PMR készülékek javítása, alkatrészek és tartozékok biztosítása
  • Meglévő rendszerek áttelepítése
  • Hibakeresés, hibaelhárítás
  • Lefedettségi vizsgálat