Search
Generic filters

Tűzjelzőrendszerek

Kínálatunkban a legtöbb neves gyártó termékcsaládja megtalálható. Saját javaslat vagy tervezés alapján leggyakrabban a bolgár Teletek gyártó termékeit javasoljuk, innovatív megoldásaik és kedvező bekerülési valamint fenntartási költségeik miatt.

Színvonalas műszaki megoldások

A Teletek központok 2 illetve 4 hurokig bővíthetők. Hurkonként 250 eszköz fogadására alkalmasak. 

A kisebb központ előlapi kezelőszervekkel és 16 zónát megjelenítő LED sorral rendelkezik.  A nagyobbik központ redundáns processzort, tűpontosan kezelhető érintőképernyőt és 96 zónát megjelenítő előlapi LED tablót tartalmaz. 

A központok valamint a másodkezelők egymással RS485 buszrendszeren keresztül köthetők össze.

A nagy központok igény esetén optikai csatolón keresztül IP hálózatba rendezhetők egymással, valamint a felügyeleti számítógéppel.

 

Mindkét központ tartalmazza a szokásos átjelzésekhez használt gyűjtött kimeneteket, 2 felügyelt hangjelző kimenetet, oltórendszer jelzéseinek fogadására alkalmas bemeneteket és 4 db szabadon programozható száraz váltókontaktussal rendelkező relét.


A rendszer élesztése: A tűzjelzőrendszer telepítés utolsó és fontos része a rendszer élesztése, az intelligens eszközök címeinek kiosztása. 

A központok több módon támogatják a kialakításra került rendszer élesztését, ezzel segítve a telepítés utolsó fázisát, amire az esetek nagy többségben a legkevesebb idő marad.


Hurokeszköz kínálat: Minden hurokeszköz elérhető izolátoros és izolátor nélküli kivitelben, továbbá a modulokkal összetett vezérlés is megvalósítható.

Partnereink