Search
Generic filters

Mechanikai védelmirendszerek

A biztonságtechnika első védelmi vonalát a mechanikai védelmi eszközök képviselik: sorompók, többféle kivitelű beléptető kapuk, parkolásgátló megoldások.

A sorompók a gépjármű beléptetés legfontosabb eszközei, védik a telephelyet az illetéktelen behajtástól, szabályozott ki- és behajtást tesznek lehetővé és emberi felügyelet nélkül is megbízhatóan és biztonságosan üzemeltethetők. Kombinálhatók rendszám felismerő, RFID olvasó technológiákkal, így akár 24 órás üzemben, autonóm beléptetés felügyeletet képesek biztosítani.


A beléptető kapuk a személyi beléptetés eszközei és számos kivitelben hozzáférhetők: hagyományos forgóvilla, gyorskapu, vagy embermagas forgókereszt. A forgóvillás beléptető kapuk akár mobil kivitelben is hozzáférhetők, azaz nem csak fixen telepített, hanem akár rendezvényekre kialakított ideiglenes beléptető megoldás is szerepel a kínálatunkban. Az embermagas forgókeresztek legmagasabb szintű fizikai biztonságot nyújtják a kínálatból, leggyakrabban stadionokban és más sportlétesítményekben találkozhatunk velük.


A parkolásgátló megoldások jelentősége egyre nő, ahogy az általuk védeni kívánt parkolóhelyek jelentősége is. Alkalmasak nemcsak dedikált hagyományos parkolóhelyek, hanem elektromos töltővel rendelkező parkolóhelyek védelmére is. Az eszközök nem csak mechanikusan, kézzel nyithatók-zárhatók, hanem akár mobiltelefonos applikációval is vezérelhetők – így akár a mozgássérült parkolóhelyek védelmére is alkalmasak.


Megoldásainkban az innováció és a kreativitás egy olyan egyedi koncepcióba olvad, amely megfelel a valós igényeknek, felhasználási területtől függetlenül.

Partnereink