Search
Generic filters

Búcsúzunk…

Vannak olyan kollégák, akik hosszú évek kitartó munkájával, rengeteg tanulással és tapasztalással válnak egy cég szerves részévé és vannak olyanok, akik erre születnek. Utóbbiak sorába tartozik kollégánk Gál István (nekünk csak A GálPityu), akitől most búcsúznunk kell.

Alapvetően zárkózott, szerény, csendes természete, önzetlen, segítőkész, jó embert, igazán jó kollégát takart. A szó legnemesebb értelmében egy jó és tiszta embertől búcsúzunk. Egyéni világlátásának, tájékozottságának és olvasottságának köszönhetően nem volt olyan téma, amiről ne tudott volna eszmecserét folytatni, ugyanakkor kiváló és figyelmes hallgatóság is volt. A vele folytatott beszélgetések sokunkat egy életen át elkísérnek.

Fáradhatatlanul dolgozott szervizes feladatain. Mindenre talált megoldást, mindent meg tudott javítani akár üzleti partnereink, akár a kollégák saját eszközeiről volt szó.  Mindig azt mondta, szívesen teszi, csak az ideje kevés….

Kedves Pityu, sosem gondoltuk, hogy ilyen kevés az idő, még akkor sem, amikor beteg lettél. Szeretettel és tisztelettel hajtjuk meg fejünket előtted, a szakember, a kolléga és a barát előtt. Örökre a szívünkbe zártunk, emléked bennünk él tovább…