Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

2020. július 03.

A Sophos XG tűzfal és Intercept X promóció keretében kimagasló kedvezményekkel juthat vállalkozása tűzfal és végpontvédelemhez - mi pedig akár 100%-os kedvezményt biztosítunk a hardver árából!

2020. június 25.

Ha úgy érzed az alábbi feltételeket éppen Rád szabták, és elég rátermett vagy, hogy heterogén informatikai rendszereket távolról is magabiztosan üzemeltess, jelentkezz mielőbb! Várunk!

2020. június 16.

Emelje prémium szintre vállalkozását Microsoft 365 Business Prémium ajánlatunkkal. Ha 2020. június 30-ig igénybe veszi a csomagot 20%-os kedvezménnyel élvezheti az Office asztali alkalmazásokat - benne a Teams applikációt - és hozzájuk kötődő kiemelt biztosági védelmet.

Ne hagyja ki!

2020. június 16.

Dolgozzon szabadon, kommunikáljon kényelmesen és használja ki a korlátok nélküli csoportmunka előnyeit a Microsoft kedvezményes ajánlatával!

2020. május 25.

A június 30-ig tartó akció keretében, az Intel i5 processzorral szerelt Dell Vostro notebookok mellé egy 5000Ft értékű MOL feltöltőkártyát adunk!