Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

2019. június 18.

Az informatikai incidensek több, mint 80% -át emberi hiba okozza, mellyel a vállalkozások komoly értéket veszítenek. A felhasználókhoz köthető események drasztikus csökkentését célzó hagyományos képzési programok hatékonysága alacsony és általában nem inspirálnak és motiválnak.

A Kaspersky Lab által létrehozott program modern tanulási technikákat alkalmaz, és a szervezeti felépítés minden szintjével foglalkozik. Ez a megközelítés segíti az együttműködő cybersafety kultúrát, amely önmagát fenntartó kiberbiztonsági szintet hoz létre az egész szervezetben.

2019. május 21.

Napjainkban a kibertámadások és az adatlopások már bármely méretű vállalkozásnál megmutathatják magukat. A megállításukra irányuló védelmet már a végpontokon fel kell állítanunk, akkor is, ha az informatikai rendszerek bonyolultsága és a biztonsági szakemberek hiánya ezt hátráltatja. Az újfajta - például nulladik napi és fájl nélküli - támadások ellen a hagyományos megoldások nem nyújtanak védelmet; kiegészítő szolgáltatások nélkül a biztonság elképzelhetetlen, tehát egyre fontosabbá válik a vállalatok számára a végponti felderítést és elhárítást (EDR-t) alkalmazó megoldások használata.

2019. március 26.

A Veeam március 21-én, a Zwack Múzeum és Látogatóközpontban tartotta éves partnertalálkozóját, ahol partnerei körében értékelte a 2018-as üzleti évet, bemutatta a műszaki újdonságokat és felvázolta a 2019 év stratégiáját, melynek fő célja a piacvezető pozíció további erősítése.

2019. február 18.

Idegen eszközről vagy nyilvános porton keresztül kell töltenie mobileszközét? Tegye biztonságossá a feltöltést! Használjon USB óvszert!