Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

2019. szeptember 27.

Ikonikus környezetbe, a New York Palace Hotel rendezvényközpontjába invitáltuk közbiztonsági szektorban kompetens érdeklődőket, hogy bemutassuk a Hytera magas színvonalú, krízishelyzetekben tesztelt TETRA eszközeit és LTE konvengerns, intelligens megoldásait.

2019. szeptember 27.

A Fujitsu elmúlt üzleti éve áttekintésével az ’Év KKV partnere’ címet adományozta cégünknek, munkánk és forgalmi eredményeink elismeréseként.

2019. szeptember 23.

Idén nyáron a haza piacon is megjelentek a Zebra új technológiájával felvértezett asztali és mobil nyomtatói, melyek a már elismert minőség és megbízható működés mellett látványos és versenyképes funkciókkal támogatja a végfelhasználókat. Tartson Velünk Ön is, fedezzük fel együtt a Zebra lenygűgöző világát!

2019. június 18.

Az informatikai incidensek több, mint 80% -át emberi hiba okozza, mellyel a vállalkozások komoly értéket veszítenek. A felhasználókhoz köthető események drasztikus csökkentését célzó hagyományos képzési programok hatékonysága alacsony és általában nem inspirálnak és motiválnak.

A Kaspersky Lab által létrehozott program modern tanulási technikákat alkalmaz, és a szervezeti felépítés minden szintjével foglalkozik. Ez a megközelítés segíti az együttműködő cybersafety kultúrát, amely önmagát fenntartó kiberbiztonsági szintet hoz létre az egész szervezetben.

2019. május 21.

Napjainkban a kibertámadások és az adatlopások már bármely méretű vállalkozásnál megmutathatják magukat. A megállításukra irányuló védelmet már a végpontokon fel kell állítanunk, akkor is, ha az informatikai rendszerek bonyolultsága és a biztonsági szakemberek hiánya ezt hátráltatja. Az újfajta - például nulladik napi és fájl nélküli - támadások ellen a hagyományos megoldások nem nyújtanak védelmet; kiegészítő szolgáltatások nélkül a biztonság elképzelhetetlen, tehát egyre fontosabbá válik a vállalatok számára a végponti felderítést és elhárítást (EDR-t) alkalmazó megoldások használata.