This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

25 January 2021

Az iStorage újabb fejlesztése, a hardveresen titkosított, ultrabiztonságos USB 3.2 (Gen 1) flashdrive, a DATASHUR BT, amivel az autentikációt - a beépített pin-pad helyett - okostelefonon lehet elvégezni. Az azonosítás megoldható 7-15 számjegyű jelszóval, illetve biometrikusan (Face ID/arc azonosítás, Touch ID/ ujjlenyomat vagy írisz szkenner) is.

18 January 2021

A 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet értelmében megváltoztak a jótállási időkre, a hibás termékek kezelésére illetve a jótállási jegyekre vonatkozó előírások.
A
z új rendelkezések a 2021. január 1. után megvásárolt termékekre vonatkoznak.

04 January 2021

A koronavírus járvány gazdasági és társadalmi hatásai minden embert, vállalkozást és szervezetet mélyen érintenek, ugyanakkor fontosnak tartjuk az összefogást és hogy saját problémáink mellett ne feledkezzünk meg azokról sem, akiket nagyon nehéz helyzetben értek a világjárvány következményei.

02 December 2020

A 2020-as év a Nádor Rendszerházat is arra késztette, hogy felkészüljön beruházásainak átstruktúrálódására, szolgáltatásainak folyamatos magas szinten tartására. A Széchenyi 2020 program keretében zajló technológiafejlesztés segítségével meglévő távközlési rendszerek üzemeltetésére, karbantartására, valamint javítására kívánunk fókuszálni.

12 October 2020

Európai Kiberbiztonsági Hónap kedvezményekkel a Nádor Rendszerháznál! Lépjen szintet a védekezésben és vásároljon extra kedvezményekkel október 31-ig a Panda Security védelmi technológiáiból! Kövesse folyamatosan weboldalunkat, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le az Önnek fontos információkról!