Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Irodatechnika

irodatechnikaA Nádor Rendszerház Irodatechnika Üzletágának célja, hogy Ügyfelei szokásainak megismerésével, valamint a teljes dokumentum-előállítási folyamat átvilágításával teljesítse a legfontosabb szempontokat: a tervezhetőséget, a gördülékeny munkafolyamatot, a megbízhatóságot, a biztonságot és a költséghatékonyságot.

A cég által hozzáadott érték elsősorban a széles körű informatikai és irodatechnikai szakismeretben rejlik, abban, hogy a dokumentum-kezelés legújabb vívmányait, módszereit a jól képzett szakemberek sokrétűen gondolkodva alkalmazzák. Az ügyfél munkáját jelentősen megkönnyíti, hogy a tervezéstől, megvalósítástól egészen a működtetésig, karbantartásig egyetlen, megbízható partner kezében tudhatja irodatechnikai tevékenységét.

A zavartalan működés garanciája az országosan kiépített szervizhálózat, amely segítségével szinte azonnal orvosolhatóak az esetlegesen felmerülő problémák.

A Nádor Rendszerház termékpalettája

A Nádor Rendszerház irodatechnikai kínálata a felhasználási körnek megfelelően:

  • Digitális irodai berendezések (irodai alkalmazásra fekete-fehér és színes készülékek)
  • Termelés célú nyomdai és grafikai alkalmazások
  • Széles formátumú rendszerek
  • Dokumentum-kezelés, - menedzselés
  • Kellékek, médiák

A Nádor Rendszerház Irodatechnika Üzletágának portfóliója minden vállalkozásnak, szervezetnek megoldást biztosít dokumentumkezelési feladataik ellátására. A cég professzionalitásához hozzájárul, hogy mindig a legjobb minőségű, kiváló ár-érték arányú eszközökkel dolgozik, folyamatosan figyelemmel kísérve a legújabb fejlesztéseket.

A Nádor Rendszerház törekvesése nem merül ki a világ legjobb irodatechnikai megoldásainak biztosításában. A cég úgy gondolja, hogy a környezet védelme az emberiség egyik legfontosabb kérdése, ezért elválaszthatatlan üzleti tevékenységétől. Ügyfelei számára olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál elsősorban, amelyek a környezetvédelem iránti elkötelezettség jegyében születtek.

A Nádor Rendszerház partnerei

A lehető legjobb megoldások kialakítását az teszi lehetővé, hogy a hazai piacon egyedülálló módon a Nádor partnere szinte minden, az irodatechnikában élen járó, méltán elismert gyártónak.

A Nádor Rendszerház Irodatechnika Üzletága az alábbi gyártók termékeivel áll Ügyfelei rendelkezésére:

Canon, Epson, Hewlett Packard, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, Océ, Oki, Ricoh, Samsung, Toshiba, Xerox

A cég szakemberei ennek köszönhetően kivételesen széles palettából állíthatják össze a mindenkori felhasználói igényeknek és preferenciáknak legmegfelelőbb megoldásokat mind a berendezések, mind a menedzselő-, költségfigyelő rendszerek kellékanyagok tekintetében.

A gyártói háttértámogatás jelentős szerepet tölt be a Nádor Rendszerház üzemeltetési- és szervizszolgáltatásainak magas színvonalában is.