Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Frissítse adatmentési megoldását a Veeam segítségével!

Itt a tavasz és vele együtt a megújulás! Frissítse fel fizikai vagy felhő alapú rendszere adatmentési megoldását a Veeam segítségével! A hatás nem marad el....

 NRveeambannerwebre 20180502

 

A Veeam® Backup & Replication™ lehetővé teszi a fizikai és virtualizált rendszerek, alkalmazások és adatok gyors, rugalmas és megbízható helyreállítását. Egyetlen termékben kínál biztonsági mentést és replikációt, karöltve a VMware vSphere és Microsoft Hyper-V környezetek díjnyertes támogatásával és mindezt agent-ek nélkül!

MINDEN adat és alkalmazás vonatkozásában garantálja a 15 perc alatti elfogadható üzemen kívüli időt és adatvesztést (RTPO™) kikötő szolgáltatásiszint (SLA) teljesítését.


A Veeam® Backup & Replication™ három kiadásban áll a rendelkezésére - Standard, Enterprise és Enterprise Plus — így Ön kiválaszthatja az igényeinek és a költségvetésének legmegfelelőbb típust.

A Veeam (tájékoztató jellegű) árai és megoldások a legáltalánosabb esetekre

1; Host CPU darabszám alapú, kisvállalati megoldás, örök licencekkel, 1 éves támogatással és verziókövetéssel:

Végfelhasználó Host Nettó ár
Normál Veeam Backup Essentials Enterprise 2 socket bundle 485 000 Ft
Kormányzati nonprofit Veeam Backup Essentials Enterprise 2 socket bundle - Public Sector 415 000 Ft
Oktatási Veeam Backup Essentials Enterprise 2 socket bundle - Education Sector 345 000 Ft


A megadott licenc lefedi az 1 vagy 2 db host szerveren (összesen max. 2 processzor) elhelyezett bármennyi virtuális gép (VM) teljeskörű mentését. Tartalmazza egy teljes rendszer mentési megoldását, a szalagos mentés támogatását, Windows, AD, Exchange, SQL, Sharepoint, Oracle és egyéb alkalmazás szerverek natív támogatását, postafiók/rekord szintű mentését, visszaállítását, automatikus mentés visszatölthetőségi tesztek futtatását és virtuális környezetben történő tesztelési lehetőségeket.
Az Essentials (kisvállalati) termék korlátozása: A cégnek/cégcsoportnak világszinten összesen maximum 6db CPU és 250 alkalmazott.

 

2; Virtuális gép (VM) és előfizetés alapú, kisvállalati megoldás, 1 éves időtartamra, 1 éves támogatással és verziókövetéssel:

 

Végfelhasználó Host Nettó ár/hó
Normál Veeam Agent by Server 1 Year Subscription Upfront Billing License & Production (24/7) Support 82 000 Ft
Kormányzati nonprofit Veeam Agent by Server 1 Year Subscription Upfront Billing License & Production (24/7) Support - Public Sector 68 000 Ft
Oktatási Veeam Agent by Server 1 Year Subscription Upfront Billing License & Production (24/7) Support - Education Sector 57 000 Ft


A megadott licenc lefedi bármennyi gépen futtatott, összesen 5db VM teljeskörű mentését. Tartalmazza egy teljes rendszer mentési megoldását, a szalagos mentés támogatását, Windows, AD, Exchange, SQL, Sharepoint, Oracle és egyéb alkalmazás szerverek natív támogatását, postafiók/rekord szintű mentését, visszaállítását, automatikus mentés visszatölthetőségi tesztek futtatását és virtuális környezetben történő tesztelési lehetőségeket. Szolgáltatási költségként jelentkezik, szolgáltatásként elszámolható.
Az Essentials termék korlátozása: A cégnek/cégcsoportnak világszinten összesen maximum 50db VM és 250 alkalmazott.

 

3; Veeam Agent a fizikai szerverek mentéséhez, 1 éves időtartamra, 1 éves támogatással és verziókövetéssel:

 

Végfelhasználó Host Nettó ár/hó
Normál Veeam Agent by Server 1 Year Subscription Upfront Billing License & Production (24/7) Support 41 000 Ft
Kormányzati nonprofit Veeam Agent by Server 1 Year Subscription Upfront Billing License & Production (24/7) Support - Public Sector 68 000 Ft
Oktatási Veeam Agent by Server 1 Year Subscription Upfront Billing License & Production (24/7) Support - Education Sector 57 000 Ft


A megadott licenc lefedi 1db fizikai szerveren futtatott összes támogatott szoftver, teljeskörű mentését. Tartalmazza egy teljes rendszer mentési megoldását, a szalagos mentés támogatását, Windows, AD, Exchange, SQL, Sharepoint, Oracle és egyéb alkalmazás szerverek natív támogatását, postafiók/rekord szintű mentését, visszaállítását, automatikus mentés visszatölthetőségi tesztek futtatását és virtuális környezetben történő tesztelési lehetőségeket. Szolgáltatási költségként jelentkezik, szolgáltatásként elszámolható.

További információk

  • A kormányzati - nonprofit kedvezmények csak abban az esetben vehetőek igénybe, ha az adott intézmény közbeszerzésre jogosult, vagy ha a vállalkozás nevében is nonprofit.
  • Az oktatási kedvezmények csak abban az esetben vehetőek igénybe, ha az intézmény fő tevékenységére nézve is oktatási tevékenységgel rendelkezik (tehát egy múzeum pl. nem minősül EDU ügyfélnek).
  • A fenti árak tájékoztató jellegűek. A végleges árajánlat előtt, díjmentes konzultáció keretében felmérjük a szervezet adatmentési igényeit, a meglévő IT infrastruktúrát és cégre szabjuk a megoldást a legoptimálisabb eredmény érdekében!