Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Barracuda Email és Web Security Gateway AKCIÓ!

Cserélje le MOST kompetitív eszközét a Barracuda bármely Email Security Gateway vagy Web Security Gateway megoldására! Cserébe egyedülálló, 30%-os áttérési kedvezményt kínálunk minden vásárlónk részére!

Barracuda Email Security Gateway

A Barracuda Email Security Gateway egy könnyen kezelhető integrált szoftver és hardver megoldás a teljes körű e-mail szerver védelemre, a vállalatokat fenyegető e-mailben terjedő támadások kivédésére. Teljes körű email menedzsment megoldásként az eszköz lehetővé teszi az üzenetek titkosítását, valamint a levelező szerver elérhetetlensége esetén az emailek ideiglenes felhőben tárolását. Blokkolja a spameket, malware-eket, titkosítja a kényes e-maileket, továbbá átvizsgálja a kimenő leveleket, hogy a bizalmas információk valóban biztonságban legyenek. A Barracuda Email Security Gateway kompatibilis minden levelező szerverrel és integrálható szinte minden nagy- és kisvállalati környezetbe. Nincs felhasználónkénti vagy funkciónkénti díja és elérhető fizikai és virtuális eszköz formájában vagy akár publikus felhő környezetben is.

Barracuda Email Security Gateway

Barracuda E-mail Security Gateway
Megfizethető könnyen kezelhető megoldás a vállalatokat fenyegető, e-mailben terjedő támadások kivédésére

datasheet

 

Barracuda Web Security Gateway

A Barracuda Web Security Gateway egy szintén könnyen használható, erős, integrált, anti-spyware és tartalom szűrő megoldás. Átfogó web biztonsági  és menedzsment megoldásként egyszerre kapjuk meg a díjnyertes spyware, malware és vírus védelmet. A Barracuda Web Security Gateway kombinálja a megelőzést, az elhárítást, és a proaktív funkciókat. Költséghatékonysága a korlátlan felhasználói licenc tartalomban jelentkezik. A megoldás fizikai és virtuális formában egyaránt elérhető.

Barracuda Email Security Gateway

Barracuda Web Security Gateway
Átfogó web biztonsági és menedzsment megoldás - díjnyertes spyware, malware és vírus védelem

datasheet

A megoldásokkal vagy a kivitelezéssel kapcsolatos kérdéseit tegye fel kereskedőinknek és/vagy szakértőinknek, akik készséggel állnak rendelkezésre!