Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Veeam

A szervezetek a gyorsabb IT szolgáltatások, a magasabb fokú biztonság, az alacsonyabb működési költségek és az üzleti agilitás elérése érdekében folyamatosan korszerűsítik adatközpontjaikat. Modern adatközpontjaik kiépítése során a vállalatok erőforrásaikat szerver - virtualizációra, modern tárhely-alkalmazásokra és felhőalapú szolgáltatásokra fordítják.

A végfelhasználói igények növekedése révén azonban a vállalkozásoknak új kihívásokkal kell szembenézniük: ilyen az adatokhoz és alkalmazásokhoz való 24/7 hozzáférés, az üzemszünetekkel és adatveszteséggel szembeni zéró tolerancia, valamint az adatmennyiség exponenciális, évi 30-50%-os növekedése. Különösen informatikai felsővezetőktől hallani, hogy cégeik egyre magasabb elvárásokat támasztanak, melyek mentén erőfeszítéseik az üzemen kívül töltött idő minimalizálására, valamint az adatok elérhetőségének mindenkori garantálására irányulnak.


A Veeam minden vállalkozás számára – lehet nagyvállalat, kis- és középvállalkozás - a leggyorsabb mentési és helyreállítási eszközt kínálja a piacon!

 • Veeam® Availability Suite™ - erőfölény a szerver virtualizáció, tárolás és felhő megoldások adatmentésének terén
 • A Veeam Backup & Replication™ az elsőszámú virtuális gép mentési megoldás a piacon.
 • A Veeam ONE™ - egységes megoldás monitorozási, dokumentációs és menedzsment riporting funkciókkal
 • Veeam Management Pack – átláthatóság a jobb IT döntésekhez
 • Veeam Essentials – kisvállalkozások számára fejlesztve

Veeam® Availability Suite™ - erőfölény a szerver virtualizáció, tárolás és felhő terén

A Veeam® Availability Suite™ csomag a Veeam Backup & Replication™ piacvezető biztonsági mentéseit kínálja, míg e választás helyreállítási-, és replikációs megoldásai kombinálásra kerültek a Veeam ONE™ VMware vSphere-hez és Microsoft Hyper-V környezetekhez kidolgozott csúcsfunkcióival, beleértve a fejlett megfigyelési, jelentéstételi és kapacitástervezői funkciókat is.

Hozzáférhetőségi Szakadék és Always-On Business (Mindig Elérhető Vállalkozás)

E hozzáférhetőségi igények növekedésével egyenes arányban növekszik a vállalkozások igyekezete, hogy szert tehessenek az Always-On™ (Mindig Elérhető) sztenderd előnyeire. Sokan azonban még ma is megelégszenek a hagyományos biztonsági mentésekkel, mely döntés kapcsán a következő hiányosságokat kell elfogadniuk:

 • Hosszú, több órás/napos elfogadható üzemen kívüli idő (RTO) és roppant előnytelen RPO (elfogadható adatvesztés) értékek.
 • A biztonsági mentések kevesebb, mint 6%-a kerül tesztelésre.
 • A biztonsági mentések több, mint 16%-a sikertelen.
 • A javítások vagy alkalmazásfrissítések 59%-a eredményez a vártnál hosszabb leállást.
 • Korlátozott észlelhetőség mindazon problémák kapcsán, melyek észlelése a Veeam használata révén még azelőtt válna lehetővé, hogy azok gondot okozhatnának a működésben.

A hozzáférhetőségi szakadék áthidalása

A Veeam úgy hidalja át ezt a szakadékot, hogy ügyfeleinek valami teljesen mást nyújt: egy olyan hozzáférhetőséget biztosító megoldást, mely MINDEN adat és alkalmazás vonatkozásában garantálja a 15 perc alatti elfogadható üzemen kívüli időt és adatvesztést (RTPO™).


Öt kulcsfontosságú képesség, melyek lehetővé teszik az Always-On Business™ (Mindig Elérhető Vállalkozás) sztenderd megvalósítását

A Veeam Availability Suite öt kulcsfontosságú képességgel ruházza fel a szervezeteket, melyek lehetővé teszik az Always-On Business™ (Mindig Elérhető Vállalkozás sztenderd megvalósítását.


Nagysebességű helyreállítás - A kívánt tartalmak gyors, kívánt módon való helyreállítása

A Veeam Availability Suite lehetővé teszi a szükséges adatok gyors helyreállítását, mindezt 15 perc alatti RTO mellett, olyan eszközökkel, mint az Instant VM Recovery™, a Veeam Explorer™ Microsoft Exchange-hez, Active Directory-hoz, SharePointhoz, ésSQL Serverhez, a Veeam Explorer Oracle-hez — és még sok egyéb funkcióval!

Adatvesztés-elkerülés - Alacsony RPO-k, és növelt hatékonyság jellemezte katasztrófa utáni helyreállítás

Kettő az egyben funkciók: backup and replication™ (biztonsági mentés és replikáció), beépített WAN-gyorsítás, biztonsági mentés tárhely pillanatfelvétel alapján EMC-hez, HP-hez és NetApp-hoz, Veeam Cloud Connect, Scale-out Backup Repository™ (méretezhető mentési tárterület), EMC Data Domain Boost és HP StoreOnce Catalyst integrálás, natív szalagos támogatás, és még sok minden egyéb, az adatveszteség elkerülését és a 15 perc alatti RPO-kat garantáló funkció.

Ellenőrzött Helyreállíthatóság - Az összes fájl, alkalmazás vagy virtuális szerver mindenkori garantált helyreállítása

A SureBackup® és SureReplica megoldásokkal biztos lehet benne, hogy fájljait, alkalmazásait és virtuális szervereit szükség esetén megbízhatóan helyreállíthatja, így biztosíthatja a vállalat rugalmas, zavartalan működését - erről gondoskodik a biztonsági mentések és a katasztrófa utáni helyreállítás automatikus tesztelése.

Hasznosított Adatok - Biztonsági mentési adatok és tárhely-pillanatfelvételek használata az élő környezet pontos másolatának létrehozásához

Élvezze az alacsony kockázatú telepítés előnyeit a Virtual Lab (virtuális labor) funkcióval, mellyel a változásokat az éles környezetet tökéletesen szimuláló rendszerben tesztelheti, még a tényleges telepítés előtt.

Teljes Láthatóság - Proaktív monitoring és riasztás, még a problémák bekövetkezte előtt

A Veeam Availability Suite olyan megfigyelő és figyelmeztető eszközöket nyújt, melyek segítségével Ön még azelőtt fedheti fel az informatikai környezet problémáit, mielőtt azok jelentősebb következménnyel járnának - egyúttal tökéletes áttekintést ad Veeam Backup, VMware vSphere és Microsoft Hyper-V infrastruktúráiról.

Újdonságok a 9-es verzióban!

 • Veeam Explorer tárhely-pillanatfelvételekhez, és biztonsági mentés tárhely-pillanatfelvételekből EMC-hez
 • Hatékony, teljes VM-visszaállítást vagy alkalmazáselem szintű visszaállítást lehetővé tevő, ultragyors biztonsági mentések létrehozása tárhely-pillanatfelvételekből, EMC VNX , VNX2 és VNXe hibrid tárhelytömb technológiák segítségével.
 • Veeam Cloud Connect
 • Kritikus fontosságú rendszer-alkalmazásainak folyamatos elérhetőségét teljesen integrált, gyors, biztonságos, felhőalapú DR által egy szolgáltató segítségével biztosíthatja.
 • Veeam Explorer Oracle-hez
  Az új funkció lehetővé teszi az Oracle adatbázis védelmét a legalacsonyabb elfogadható állási idő (RTO) valamint elfogadható adatvesztési idő (RPO) biztosításával az alábbiak szerint:

  - Oracle adatbázisok gyors, tranzakciószintű helyreállítása, tranzakciónaplók ügynök nélküli biztonsági mentése, Oracle adatbázisok kívánt időpontnak megfelelő állapotra való visszaállítása.

  - Egyéni adatbázisok helyreállítása egyetlen kattintással a legalacsonyabb RTO elérésével; nincs többé szükség adatbázis fájl keresésre, nem kell időt fordítani az Oracle szerverhez történő csatoláshoz natív felügyeleti eszközökkel

 • Ügynök nélküli tranzakció naplózás és visszajátszás az Oracle adatbázis alacsony RPO védelmével. Most, visszaállíthatja adatbázisát akár ötpercenként!
 • Egyéni tranzakciók point-in-time (kívánt időpontnak megfelelő) adatbázis-helyreállítás egyedülálló naplózással, amely biztosítja a legalacsonyabb RPO-val történő tranzakció szintű helyreállítást.
 • Az új funkció támogatja az Oracle 11. és 12. verzót, futtatható Microsoft Windows és Linux operációs rendszeren, továbbá Oracle Automatic Storage Management (ASM) rendszerben is.
 • Skálázható mentési adattár
  Hozzon létre egyetlen virtuális adattárolót, amelyhez biztonsági mentéseket rendelhet. E szolgáltatás révén szükség szerint, korlátlanul hozzárendelhet további tárhely-kapacitást, azt a Veeam mégis egységesen kezeli.
 • Továbbfejlesztett Veeam Explorer Microsoft Exchange-hez, Active Directory-hoz, SharePoint-hoz és SQL Serverhez
 • eDiscovery Exchange-hez, Group Policy objektumok helyreállítása, integrált DNS-rekordok és még sok egyéb funkció Active Directory-hoz, teljes, telephelyi és telephely-gyűjtemények visszaállítása SharePoint-hoz, valamint táblázat-szintű visszaállítás SQL Serverhez.
 • Ad-hoc igény szerinti Sandbox funkció tárhely-pillanatfelvételekhez
 • A gyors, egyszerű tesztelés és hibaelhárítás érdekében használjon tárhely-pillanatfelvételeket éles környezetének teljes, izolált másolatainak elkészítéséhez.
 • Közvetlen NFS-hozzáférés
 • A fájlalapú (NFS), elsődleges adathordozóról történő biztonsági mentések lehetővé teszik, hogy VMware biztonsági mentéseit gyorsabban, a virtuális környezetére gyakorolt kisebb terhelés tükrében hajtsa végre.


Veeam® Backup & Replication™ - az elsőszámú virtuális gép mentési megoldás a piacon

A biztonsági mentést és a replikációt egyetlen megoldásban egyesítve növeli a biztonsági mentés értékét, ugyanakkor a VMware vSphere és Microsoft Hyper-V környezetek számára újraértelmezi az adatvédelmet.

A Veeam azonban sokkal többet nyújt a biztonsági mentésnél. Kihasználjuk a virtualizálást, a tárolást és a felhőtechnológiákat, hogy 15 percnél rövidebb elfogadható üzemen kívüli időt és elfogadható adatvesztést (RTPO™) tegyünk lehetővé az ÖSSZES alkalmazás és adat esetében, nagy sebességű helyreállítási, adatvesztés-elkerülési, hitelesített védelmi, adathasznosítási és mindenre kiterjedő láthatósági lehetőségeket kínálva.

A VM Backup™ tulajdonságai

Nagy sebességű helyreállítás

 • Instant VM Recovery™: Hibás VM helyreállítása mindössze 2 perc alatt!
 • Azonnali fájlszintű helyreállítás: Az operációs rendszer vendégfájljainak és mappáinak on-the-fly (menet közbeni) helyreállítása
 • Veeam Explorer™ Microsoft Exchange-hez, SharePointhoz, SQL Serverhez és Active Directory-hoz: Granuláris helyreállítás és rövid elfogadható üzemen kívüli idő (RTO)
 • Veeam Explorer tárolási pillanatfelvételekhez (HP és NetApp): Használja a Veeam Explorer technológiát a gyors, hatékony, elemszintű helyreállításhoz tárolási pillanatfelvételekből

Adatvesztés-elkerülés

 • Biztonsági mentés tárolási pillanatfelvételekből (HP és NetApp): Használja ki a tárolási pillanatfelvételekben rejlő lehetőségeket rendkívül gyors biztonsági mentések készítésére tárolási pillanatfelvételekből
 • EMC Data Domain Boost integráció: 50 %-kal gyorsabb biztonsági mentések és 10-szer gyorsabb szintetikus teljes biztonsági mentési fájlkészítés és -átalakítás
 • Veeam Cloud Connect: Küszöbölje ki a katasztrofális következményekkel járó adatvesztés kockázatát a nélkül, hogy második telephelybe kellene előre befektetnie
 • Végponttól végpontig terjedő titkosítás: Gondoskodjon adatai biztonságáról biztonsági mentés közben, aktív (in-flight) és nyugalmi helyzetben
 • Replikációs fejlesztések: Még jobb telephelyen kívüli helyreállítás a következőknek köszönhetően: WAN-gyorsított replikáció, replikáció biztonsági mentésből és feladatátvétel a telephelytől egy kattintással, a tervezett feladatátvétel támogatásával
 • 2-in-1: backup and replication™: (2 az 1-ben: biztonsági mentés és replikáció) Szerezzen közel folyamatos adatvédelmet (near-CDP) BÁRMELYIK virtualizált alkalmazás számára
 • Beépített WAN-gyorsítás: 50-szer gyorsabb biztonsági mentési adatátvitel nagy kiterjedésű (WAN) hálózaton keresztül
 • Natív szalagtámogatás: Tároljon szalagon teljes VM biztonsági mentéseket vagy önálló fájlokat, és állítsa helyre ezeket bármikor a szalagról.

Hitelesített védelem

 • SureBackup® és SureReplica: Minden biztonsági mentés és minden replika* helyreállíthatóságának folyamatos és automatikus ellenőrzése.
 • Hasznosított adatok
 • Virtual Lab (virtuális labor): Kerülje el a telepítési problémákat az alkalmazások elszigetelt, a gyártást szimuláló környezetben történő tesztelésével és hibaelhárításával a nélkül, hogy az bármilyen hatással lenne a gyártási infrastruktúrára.

Mindenre kiterjedő láthatóság

 • Központosított menedzsment: Egyesítse a különféle helyeken található biztonsági mentési szervereket egyetlen felületen a nélkül, hogy be kellene jelentkeznie a vállalati hálózatba a Veeam Enterprise Manager webes klienssel.
 • vSphere Web Client plug-in (a vSphere webes kliens pluginja) A biztonsági mentési infrastruktúra figyelése közvetlenül a vSphere Web Client kezelőfelületről, a VMware következő generációs vSphere rendszerfelügyeleti kezelőfelületéről.
 • vCloud Director integráció: A vCD infrastruktúrába integráltan látható a biztonsági mentési konzol

Válassza ki Ön az igényeinek és a költségvetésének legmegfelelőbb verziót!

Veeam Backup & Replication verziói:

 • Standard
 • Enterprise
 • Enterprise Plus

Több hypervisor támogatása

A Veeam Backup & Replication a Microsoft Hyper-V környezetet is támogatja. A Veeam az Ön összes VM-ének védelmet nyújt – akár VMware, akár Hyper-V környezetről legyen szó –, ugyanarról a konzolról, ugyanazt az adatvédelmi infrastruktúrát használva. A Veeam-licenceket pedig fel is cserélheti a hypervisorok között a nélkül, hogy ez további költséget jelentene Önnek. Adatain túl így védjük befektetését is!

Támogatott környezetek

 • Platformok
  vSphere 4.x - 5.5
  VMware Infrastructure 3.5 (VI3)
 • Kiszolgálók
  ESXi 4.x - 5.5
  ESX 4.x
 • Szoftverek
  vCenter Server 4.x - 5.5 (opcionális)
  vCloud Director 5.1 - 5.5 (opcionális)
 • Virtuális gépek
  A VMware az összes operációs rendszert támogatja; bármilyen alkalmazást, bármilyen fájlrendszert

VEEAM ONE – egységes megoldás monitorozási, dokumentációs és menedzsment riporting funkciókkal

A Veeam® ONE™ VMware, Hyper-V, valamint a Veeam Backup & Replication™ környezet számára készített, annak hatékony és könnyen használható felügyeletére, valamint jelentéskészítésre és kapacitástervezésre kifejlesztett egyedi megoldás. Ezen megoldás biztosítja a virtuális és a biztonsági mentési infrastruktúrák teljes átláthatóságát és azon képességeket, amelyek a legfontosabbak a virtualizációval foglalkozó adminisztrátorok számára.


7×24 órás valós idejű nyomon követés

A Veeam ONE valós idejű, felügyelet nélküli, 7×24 órás ellenőrzést biztosít az összes biztonsági mentésre és virtuális infrastruktúrára vonatkozóan: Figyelmeztet a biztonsági mentési és teljesítménybeli problémákra, mielőtt ezek hatással lennének az alkalmazásokra és a felhasználókra.

Felgyorsítja a hibaelhárítást rendszer állapotát jelző műszerfalak alkalmazásával, amelyekkel egyetlen kattintással elérhetők az objektumok és a teljesítménygrafikonok.


Felhasználás- és teljesítményelemzés

Optimalizálható erőforrások és elérhető a legmagasabb szintű teljesítmény és rendelkezésre állás.


Kapacitástervezés

Megvizsgálja a működési trendeket, azonosítja a túlzottan lefoglalt erőforrásokat, és rugalmas modellezést biztosít. Megbízható küszöb-előrejelzéseket és tartalékolási ajánlásokat ad, amelyek lehetővé teszik, hogy jól megalapozott döntéseket lehessen hozni a virtuális infrastruktúra kezelése, fejlesztése tekintetében.


Dokumentálás és vezetői jelentés

A rendszer dokumentálja a biztonsági mentési és a virtuális infrastruktúra szerkezetét és állapotát. Automatikusan is képes felismerni és dokumentálni az infrastruktúrát.


Veeam Management Pack - átláthatóság a jobb IT döntésekhez

A VMware technológia folyamatos fejlődése és növekedése következtében a Microsoft System Centerrel rendelkező szervezetek is folyamatosan keresik az átláthatóbb virtuális és fizikai környezet menedzselésére alkalmas megoldásokat.
A több monitorozó eszköz használata nem túl hatékony, számos hibalehetőséget rejt magában, és a különböző inputok, valamint átfedés hiányok révén jelentősen megnöveli a manuális munkát.


Alapos, minden részletre kiterjedő betekintés

A Veeam Management Pack segítségével, a Microsoft System Centerhez készített kiegészítés több mint 850 eseményt, és 200 metrikát kap kézhez a leszállítást követően. A megoldás kiemelkedően részletes betekintést biztosít a VMware környezethez. A System Center segítségével monitorozhatjuk az operációs rendszereket és az alkalmazásokat.

A System Center és a Veeam Management Pack teljes körű, több szintű betekintést enged a virtuális környezetbe, anélkül, hogy agenteket telepíteni, és a vSphere leállása esetén is képes adatokat szolgáltatni.


Monitorozás felsőfokon

A Veeam Managemenet Pack segítségével a virtuális gépek monitorozása is megvalósítható, továbbá a VMware vSphere-t, és minden hardvert, tároló eszközt, és hálózati erőforrást, amelyet a virtuális gépek használnak.

A Management Pack több, azonnal megtérülő menedzsment eszközzel rendelkezik, mely használata azonnali költségmegtakarítást eredményez.

 
Veeam Essentials – mert a kisvállalkozásoknak is szükségük van mentésre

A kisebb vállakozások virtualizált környezetének is szüksége van költséghatékony innovatív menedzsment eszközökre, ezért a Veeam megalkotta a Veeam Essentials csomagot.

A Veeam Essentials és Essentials Plus verziókkal nagyvállalalati szintű funkciókkal alakíthatja ki és kezelheti virtuális infrastruktúráját, rendezheti gépeit üzleti szempontból áttekinthetőbb nézetekbe minden szinten - megfizethető áron!


Kinek ajánljuk?

 • 250 fő alatti létszámú vállalkozások számára
 • maximum 6 socket-es virtuális környezet támogatására
  (maximum  három licensz vásárolható, egy licensz 2 socket-et fed le)

A csomag tartalma:

 • Veeam Backup & Replication
  VMware vSphere és Hyper-V technológiára épülő gyors, rugalmas, megfizethető mentési és replikációs megoldás
 • Veeam ONE
  - rendszerdokumentálás automatizálása, változások nyomon követése, leterhelt és kihasználatlan erőforrások kimutatása, riportok készítése
  - 7x24 órában nyújt rendszerfelügyeleti, riasztási szolgáltatást és a teljes virtuális infrastruktúra teljesítmény adatainak megjelenítését