Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

IT Biztonságtudatosság oktatás idő- és költségmegtakarítással!

Az IT Biztonságtudatosság oktatás I. és II. kurzusaink 2016. december 31-ig történő, együttes megrendelése esetén kedvezményes áron érhetik el a 2013. évi L. törvény által előírt oktatatási feltételeknek megfelelő tananyagunkat elektronikus oktatási rendszerünkön keresztül!

A 2013. évi L. törvény rendelkezik, az állami és önkormányzati szervek elektronikus információbiztonságáról (Ibtv.), a nemzeti vagyon részét képező elektronikus adatvagyon biztonságának és védelmének szabályairól. A védelemhez számos feltételt szab a törvény, amelynek egyik fontos eleme a felhasználók biztonságtudatossági képzése. A törvény 41/2015. (VII.15) BM végrehajtási rendelete meghatározza, hogy az érintett szervezetek dolgozóikat tájékoztassák az alapvető biztonsági követelményekről és felkészítsék a lehetséges belső fenyegetések felismerésére. A 4. melléklet 3.1.7. Tudatosság és képzés pontja alapján a képzést belépéskor, valamint az ismeretek felfrissítése és az újabb támadási technikákra / fenyegetésekre való felkészülés érdekében rendszeresen (évente) meg kell tartani.   

Mit nyújt az IT Biztonságtudatosság kurzus?

A kurzus célja nem a törvény és végrehajtási rendeletének lexikális jellegű közlése és számonkérése, hanem a Hivatal biztonságos működéséhez szükséges viselkedési, tevékenységi formák elsajátítása, a folyamatosan megújuló veszélyek felismerése és a veszély elhárítására való lépések alkalmazása.

Az I. kurzus tananyagában alapozó témakörök kerülnek előtérbe, melyre tematikusan épülnek a II. évfolyam témakörei. Mindkét kurzus tartalmát a hétköznapi életből vett példák segítségével dolgozzák fel a résztvevők, ezzel folyamatosan építve biztonságra való törekvéseiket valamint a megszerzett tudás elmélyítését.


Tegye gördülékenyebbé és költséghatékonyabbá az oktatást e-learning rendszerünkkel!

A Nádor Rendszerház felhasználóbarát e-learning keretrendszere, szabadságot és rugalmasságot biztosít felhasználói számára a tanulás üteme, időbeosztása és helye tekintetében, a munkáltató pedig értékes időt és költséget takarít meg azáltal, hogy nem kell minden munkatárs számára egyszerre (vagy több ütemben) tantermi oktatást tartani.

Miért éri meg velünk tanulnia?

  • Mert tananyagunk az Ibtv. előírásainak megfelelően készült,  mindenki számára érthető, hétköznapi példákkal színesítve
  • Mert nem kell költség- és időigényes tantermi oktatással bajlódnia
  • Mert felhasználóbarát felülettel segítjük az oktatást
  • Mert a törvényi megfelelés egy lépcsőfokának költséghatékony megoldását nyújtjuk
  • Mert az elmúlt évben több, mint 2500 elégedett* felhasználó választotta rendszerünket (*Minőségbiztosítási kérdőíveink alapján)

Akciónk keretében IT Biztonságtudatosság oktatás I. és II. kurzusainkat 2016. december 31-ig történő, együttes megrendelés esetén kedvezménnyel biztosítjuk!


Ne késlekedjen, tudja biztonságban rendszerét, ügyeljen a megfelelőségre!
kérje egyedi ajánlatunkat!